Vi kompletterar varandra.

Vi kompletterar varandra.

Kreatörer. Ingenjörer. Produktutvecklare. Affärsutvecklare.

Vi är en kreativ entreprenörsdriven digital & designbyrå. Vår passion är att skapa resultatdrivna tjänster. Vi är lösningsorienterade, tar ansvar och lägger stor vikt i att förstå värdet i din affär. Vårt fokus är affärsnytta, där målsättningen är att öka lönsamhet och skapa nya affärsmöjligheter för dig som kund.

Med mer än 10 års erfarenhet inom digital utveckling och design utvecklar vi framtidens digitala plattformar med hjälp av både vänster & höger hjärnhalva. Våra högst kompetenta medarbetare, specialiserade inom webb, mobila plattformar, design, back-end och systemarkitektur, har en stark passion för att skapa enastående digitala produkter; som är likväl tekniskt skarpa som visuellt attraktiva. Vare sig du har en idé eller en vision hjälper vi dig nå resultat.

Vår vision

Att vara er förlängda arm som bistår med expertis inom digital utveckling och design. Vi är en partner som bidrar med hjälp där vi ser över hur ni kan ligga på den digitala framkanten. Oavsett om det gäller en grafisk identitet, UX-design, utvecklingsprojekt, digitalisering eller produktutveckling. Vårt mål är att skapa resultatstyrda strategier för att möta specifika kundbehov.

Vårt mål

Revolutionera affärer, använda vår kreativitet till fullo och inspirera.

Teamet.

Anik Devaughn

VD / allt-i-allo

Nova Moosavi

UX Designer

Vill du bolla idéer?


Genom att skicka in formuläret med dina uppgifter så ger du Sharpguy AB tillåtelse att spara dina kontaktuppgifter. Vi använder endast dina kontaktuppgifter i syfte att kontakta dig och diskutera våra tjänster. Det finns inga tredjeparter som kommer att få tillgång till din data. Du kan läsa vår Privacy Policy för att veta mer om hur vi tillhandahåller dina uppgifter.