Vi kompletterar varandra.

Vi kompletterar varandra.

Affärsutvecklare. Produktutvecklare. Ingenjörer. Kreatörer.

Vi är en kreativ entreprenörsdriven digital & mediabyrå. Vi är lösningsorienterade, tar ansvar och lägger stor vikt i att förstå värdet i din affär. Vårt fokus är affärsnytta, där målsättningen är att öka lönsamhet och skapa nya affärsmöjligheter för dig som kund.

Med mer än 10 års erfarenhet inom digital utveckling samt mediaproduktion utvecklar vi framtidens digitala plattformar med hjälp av både vänster & höger hjärnhalva. Våra högst kompetenta utvecklare, specialiserade inom webb, mobila plattformar, back-end och systemarkitektur, har en stark passion för att skapa enastående digitala produkter; som är likväl tekniskt skarpa som visuellt attraktiva. Vare sig du har en idé eller en vision hjälper vi dig nå resultat med punktliga leveranser och efter din budget.

Teamet.

Anik Devaughn

CEO / allt-i-allo

Adnan Yousuf

Project Manager

Karin Holm

Marknadskoordinator

Vill du bolla idéer?


Genom att skicka in formuläret med dina uppgifter så ger du Sharpguy AB tillåtelse att spara dina kontaktuppgifter. Vi använder endast dina kontaktuppgifter i syfte att kontakta dig och diskutera våra tjänster. Det finns inga tredjeparter som kommer att få tillgång till din data. Du kan läsa vår Privacy Policy för att veta mer om hur vi tillhandahåller dina uppgifter.