Media - fotografering & film

Visuellt skapande i högsta grad

Om bilder säger mer än tusen ord, så säger en film mer än en miljon. Visuellt skapande ligger i vår natur. Vi skapar allt ifrån porträttbilder till musikvideor - med ett starkt nätverk av modeller och statister.

Vi skapar allt ifrån porträttbilder till musikvideor - med ett starkt nätverk av modeller och statister dessutom. För oss är det viktigt att man syns på rätt sätt. Bilder och videoinnehåll har en väldigt lång hållbarhet och kan användas om och om igen. Konstnärligt skapande och storytelling är en väldigt stor del av oss. Vi har erfarenhet att jobba med foto & film inom TV/radio, liveuppsättningar, artister/modeller, varumärken, evenemang & produktfotografering.

Vill du bolla idéer?


Genom att skicka in formuläret med dina uppgifter så ger du Sharpguy AB tillåtelse att spara dina kontaktuppgifter. Vi använder endast dina kontaktuppgifter i syfte att kontakta dig och diskutera våra tjänster. Det finns inga tredjeparter som kommer att få tillgång till din data. Du kan läsa vår Privacy Policy för att veta mer om hur vi tillhandahåller dina uppgifter.