Marknadsföring

Digital marknadsföring = mätbar ROI.

Effektiv användning av digital marknadsföring kan hjälpa ditt företag att synas på nätet när en potentiell kund söker efter dina produkter och tjänster

Vi kan hjälpa er med marknadsföringen av era tjänster, produkter eller hemsida på internet. Förutom genom sökmotoroptimering kan detta ske på olika sätt genom Facebook, Instagram, Linkedin, Google Adwords, banners på portaler och via traditionella kanaler mm.

Google Adwords

Adwords är de annonser ni ser när ni söker på Google, över och under det vanliga sökresultatet (organiska listan). Annonsering via Adwords syns även på tusentals andra siter i det så kallade söknätverket där till exempel Youtube ingår.
Det finns flera anledningar till att Adwords bör vara en del av er digitala strategi som exempelvis att ni bestämmer exakt vilka sökfraser era annonser ska visas på och vilken plats användaren befinner sig på, vilket innebär att annonserna blir mer personliga och motsvarar faktiskt just vad användaren letade efter.

Sharpguy är Certifierade Google Adwords Partners med lång erfarenhet och vet hur man utformar kostnadseffektiva Adwords kampanjer för att öka våra kunders konverteringar.

Facebook & Instagram annonsering

Facebook har blivit ett självklart val att inkludera i sin digitala strategi där man kan skräddarsy grafiska och interaktiva annonser för sin målgrupp. Genom Facebook Business Manager väljer man att annonsera både på Facebook och Instagram vilket ger maximal effekt av sin kampanj.

En stor fördel med Facebook och Instagram annonsering är möjligheten att kombinera grafiskt och redaktionellt innehåll efter vad användaren är intresserad av och på så sätt leverera ”lättsmälta” annonser som tilltalar just rätt målgrupp.
Sharpguy har lång erfarenhet av effektiva Facebook & Instagram kampanjer med stor genomslagskraft i många olika branscher.

Content/redaktionellt innehåll

Detta är den marknadsföringsmetod som kanske är mest långsiktig. Lyckas man bygga upp en stor mängd redaktionellt innehåll är det ett kraftfullt verktyg för att nå ut med sina budskap och stärka ett varumärke på lång sikt. I kombination med sociala medier och annonsering kan detta ge effekt även på kort sikt.

Banners och traditionella annonser

Om man önskar ta fram en bannerserie och/eller annonser för tryck ställer Sharpguy gärna upp. Vi har många års erfarenhet av animationer, Flash och trycksaksproduktion.

Vill du bolla idéer?


Genom att skicka in formuläret med dina uppgifter så ger du Sharpguy AB tillåtelse att spara dina kontaktuppgifter. Vi använder endast dina kontaktuppgifter i syfte att kontakta dig och diskutera våra tjänster. Det finns inga tredjeparter som kommer att få tillgång till din data. Du kan läsa vår Privacy Policy för att veta mer om hur vi tillhandahåller dina uppgifter.