TJÄNSTER

WEBB, MOBIL & SYSTEMUTVECKLING

Kundanpassad lösning

Webbsidor, SaaS (Software as a Service) & mobilapplikationer är exempel på olika typer av utveckling. Alla har sina fördelar, förutsatt att de används i rätt syfte. Det är mycket man behöver tänka på innan man gör sitt val - och vi tittar på det som passar kunden bäst!

Webb & SaaS

För att ett varumärke ska nå ut till sin målgrupp är det viktigt att budskap, tjänster och lösningar förmedlas korrekt. Idag får man sitt första intryck av ett varumärke på webben, och därför är presentationen online A och O. Med hjälp av modern webbteknik i etablerade plattformar eller skräddarsydda lösningar ser vi till att ta fram den bästa lösningen för våra kunder.

Native iOS & Android

Sharpguy är ledande inom innovativ och användarvänlig mobilutveckling. Vi har stark erfarenhet inom produktion och utveckling av applikationer för både surfplattor, smartwatches & smartphones. En mobilapplikation är en komplex och levande digital produkt. Ett projekt inom mobilutveckling kräver ett större team på designers, utvecklare och produktledare. Men för att lyckas med sin app behöver man ett vasst team som: tänker strategiskt, har ett kreativt sinne och utför pricksäkra analyser. En Sharpguy helt enkelt!

Hybrid: React Native

Sharp guy är marknadsledande apputvecklare inom ramverket React Native. Detta ramverk är perfekt för er som vill få ut en app så fort som möjligt men som möjliggör snabba iterationer & hög användarvänlighet. Val av verktyg samt tillvägagångssätt anpassas efter kundens behov och krav.

Vill ni ta en fika 
& diskutera idéer?

Vilka är vi?

Flera års erfarenhet med stora etablerade varumärken och ett stort fokus på konceptutveckling, strategisk branding och kreativ design. Analysera marknaden, planera strategin, skapa helhets konceptet och få det till liv. Vi undervisar dig att kommunicera med dina kunder så att de återkommer om och om igen.

Kontakt

info@sharpguy.se

Borgarfjordsgatan 6A, 16455 Kista

076 949 07 89

Kontakt

info@sharpguy.se

Borgarfjordsgatan 6A, 16455 Kista

076 949 07 89

Kontakt

info@sharpguy.se

Borgarfjordsgatan 6A, 16455 Kista

076 949 07 89