TJÄNSTER

STRATEGI & DIGITALISERING

Vi skapar nya möjligheter

Vi erbjuder rådgivning och metodik för tillväxt och förändring på den nya, digitala marknaden. Vi tar fram digitala affärsmodeller och strategier som hjälper dig att skapa nya möjligheter.

För att du ska lyckas med din idé krävs det en djup kundförståelse, ett innovativt tänk och förmågan att kunna prioritera och leverera. Vi lämnar den kreativa processen till dig, medan vi tar på oss den tekniska och strategiska delen, för att tillsammans skapa en digital produkt av hög klass. Vi erbjuder strategi och digitalisering inom effektivisering, innovation, varumärkespositionering och verksamhetsutveckling.

Förutom vårt arbete med större bolag och organisation, älskar vi start-ups! Vi har lång erfarenhet av start-ups och har hjälpt många nystartade företag att optimera och utveckla sin verksamhet. Vårt breda kontaktnät inom näringslivet ser vi som en stor tillgång vid samarbeten med start-ups.

Vill ni ta en fika 
& diskutera idéer?

Vilka är vi?

Flera års erfarenhet med stora etablerade varumärken och ett stort fokus på konceptutveckling, strategisk branding och kreativ design. Analysera marknaden, planera strategin, skapa helhets konceptet och få det till liv. Vi undervisar dig att kommunicera med dina kunder så att de återkommer om och om igen.

Kontakt

info@sharpguy.se

Borgarfjordsgatan 6A, 16455 Kista

076 949 07 89

Kontakt

info@sharpguy.se

Borgarfjordsgatan 6A, 16455 Kista

076 949 07 89

Kontakt

info@sharpguy.se

Borgarfjordsgatan 6A, 16455 Kista

076 949 07 89